fbpx

Christianshavn

Christianshavn er et fantastisk sted at være om sommeren. Det er tæt på centrum, på vandet og her er masser af restauranter og barer og en charmerende arkitektur.

Bydelen har sin helt egen charme med de mange 1800-tals huse langs kanalerne, og lystbådene og husbådene der ligger og vugger. Direkte ud til kanalen på adressen Overgaden neden Vandet 29 ligger Christianshavns Bådudlejning og Café. Her tager folk til fra resten af byen for at opleve den særlige christianshavneratmosfære.

Du kan nyde en kold øl langs kanalen, spise en middag på Verdens Bedste Restaurant 2010 og 2011, Noma, eller få en oplevelse ud over det sædvanlige i Operaen. Og glem ikke at besøge fristaden Christiania, der også ligger på Christianshavn.

Christianshavns Vold er den eneste bevarede af de volde, som engang omgav København. På volden ligger den idylliske Lille Mølle fra 1700-1800-tallet; generationer har promeneret her – traditionen tro især Store Bededagsaften.

Indretning, design, mode og smykker

I et hus fra 1700-tallet lige ud til kanalen ligger interiørbutikken Inblik, Torvegade 38, hvor du finder spændende design, brugskunst og sjove dimser, som ingen kan undvære.  I Torvegade 20 ligger tøjbutikken Porte á gauche, hvor mange stamkunder kommer for at blive stylet fra top til tå. Det er to stylister, der driver stedet, så eksklusivitet, de nyeste tendenser og personlig stil er naturligvis i højsædet. På den anden side af gaden i nr. 31 finder du et stort udvalg af spændende sko i Shoe by Shoe. På hjørnet af Torvegade og Wildersgade har guldsmeden Aurum butik og værksted med smukke smykker i moderne design.

 

Del mit blogindlæg på: